MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Lördagkväll och snöstorm!

Publicerad 2010-02-20 21:54:52 i Allmänt,

Jaha en till lördag i detta liv =)

Igår va emma och goliat här, mysfredag! Lite (med betoning på LITE) vin, typ 4 munnar vin på hela kvällen.... var lixom inte sugen. Filmkväll, Case39....den va helt ok faktiskt.

Idag har Sebaztian gjort en jätte smarrig milkshake, tack tack!

Allt ok, 5dagar till LÖN!

Barnbidrag tjohoo =)

Publicerad 2010-02-19 15:12:55 i Allmänt,

Efter övertrasering blev det dock bara 450kr kvar men ändå =P
Känns som att livet börjar komma tillbaka.... pengar.....man kan nu köpa ett tuggummi om man vill det ;)

Funderar på om man skulle satsa på att skriva en självbiografi....bli rik.... men den stora frågan är, vem skulle vilja köpa den (ok, mamma, isabell, emma, någon mer?)... hahaha..... rätt onödigt kanske?

Borde nog städa, städa, städa, men orka, orka, orka. Ska nog prova min nybakade citron sockerkaka istället =P
 Funderar på att skippa att betala blocket.se och lägga annons på tradera istället?
Vi får se...

Ja just det, hittade en "perfekt" bil igår, skulle bara behöva typ 10000kr till handpenningen, någon?

Ailicia ska sova hos mormor inatt och eftersom att alla typ e panka nu så ska emma komma hit också ska vi dricka lite gammalt vin och bara snacka skit..... =P

Återkomsten av bloggandet.....

Publicerad 2010-02-18 15:50:34 i Allmänt,

Hemma med sjukt barn idag, igen.... Längtar till måndagens jobb ;-)
Tänk att det är så mycket lugnare och mindre stressande att jobba inom (förövrigt väldigt stressiga hemtjänstjobb) än vad det är att vara hemma med en 4-åring.... =P

Jag har just lagt in en annons på blocket, ska bara betala den först.... Lika bra att sälja spjälsäng, barnsäng och skötbord, dom står ju bara och dammar.

Räknar ner dagarna till våran efterlängtade semester.... bara typ 11veckor kvar (oj vad det kändes som en evighet....). Men det är det värt, alla tider =)

När jag räknade dom typ 50kr som finns kvar så insåg jag just att det e så sjukt dyrt att leva alltså! Egentligen så skulle man helt klart försöka att inte köpa någonting mer än det nödvändigaste i typ 6mån och se hur mycket man klarar att spara..... men hur kul vore det? Kul efter 6månader =)

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela