MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Dagen som gått....

Publicerad 2011-02-28 19:16:02 i Allmänt,

Har inte hunnit uppdatera bloggen idag.
Imorse va jag till MVC, Ailicia fick följa med och lyssna på bebisens hjärta.
Sista gången på MVC innan snittet.... kändes lite konstigt faktiskt. Lite som, jahopp det var det, inga fler lyssna på bebisen besök här inte!
Men skoj, för nu är det ju bara 13dagar kvar!

Sen gick vi till Barnmedicinmottagningen för att boka en tid till Ailicia, hon måste verkligen komma igång igen med sin allergiutredning! Det ser så hemskt ut med exemet och huden runt munnen, stackarn måste vara otroligt störande för henne!
Så nu, skärpning mamma Madelene!
Imorgonbitti blir första läkartiden där, då ska vi göra ALLT som går för att det ska bli så bra som möjligt så vi kan komma till ordning med hennes hud!

Sen gick vi vidare till Tandis.
Ailicias tandläkare hade fått en avbokning 15min senare så det var perfekt! Bara att vänta några minuter, sen fick vi komma in trots att vi ju inte hade bokat någon tid.
*nice*
Ailicia är ju väldigt torr överlag, huden, håret och även i munnen. Hon hade ett hål, inte konstigt att hon tyckt att det har gjort ont när hon ätit!
Tandläkaren hade DESSUTOM en avbokning kl 13.00 IDAG, så då fick vi komma tillbaka och laga hålet!
*woop woop*

Jag kan säga så här; Ailicia var GRYM!!! Så himla duktig!
Hon fick bedövningsspruta och satt heelt stilla (i chock?) hela tiden!
Tandläkaren blev såå impad över att en 5åring kunde vara så duktig *super stolt*
Så det var ju kul, och framförallt skönt att få det avklarat!

Återkommer....

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela