MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Söndag idag.

Publicerad 2011-07-31 11:41:12 i Allmänt,

Igår kväll så var Emma och Isabell här, vilket var mycket trevligt! En riktigt skön kväll med mycket skratt, ostbågar (bågar Emma - inte krokar!), popcorn och cola - myyys!
Jag klippte Emma igår, vilket vart jätte bra - tyckte vi igår i alla fall, vi får väl se om hon är lika nöjd idag =P
I väntan på att filmnedladdningen skulle bli klar så fastnade vi framför "Giorgia rule" på 5:an, med Lohan i huvudrollen. Den va lite söt faktiskt. Over all så är jag galet nöjd med gårdagen!
Efter dopet igår så hade jag dessutom fått ett jätte gulligt meddelande på fejjan utav en av dom som var på dopet, personen tackade för ett fint dop. Det värmde lite extra, känns bra att höra lixom när man har varit igång en hel dag. Så tack "K" =)
Nu så ska jag inta x-antal kaffekoppar så jag piggnar till lite, sen så ska jag gå igenom alla fina doppresenter som jag inte riktigt orkade känna och klämma på igår =P
Sedan blir nog en liten omgång här hemma med dammsugaren...
För övrigt så tror jag att, trots att jag trycker enter 2ggr för att byta stycke på texten, så blir det inte alltid nytt stycke beror på min lilla dator. För när jag bloggar ifrån pappas stora dator så blir det radbyte då....
(Alla ni som tog kort på Alwiras dop; det vore jätte snällt om ni mailade bilder till mig så fort ni kan, så jag kan lägga upp några här och göra ett litet kollage =)  -> madeleneasp@hotmail.se )
To be continued....

Bloggar från sängen... =)

Publicerad 2011-07-30 20:18:30 i Allmänt,

Japp, i detta nu så ligger jag i sängen med en grymt trött, nydöpt liten tjej vid mitt bröst! Detta blir därför ett rätt kort inlägg, beroende på hur lång tid det tar för Alwira att somna... Ailicia som har sovit 2 nätter hos sin mormor verkar rätt nöjd med att vara hemma, hon rusade upp i sitt rum och började leka med alla sina leksaker! . Alwira blev ju som sagt döpt idag, ska skriva mer om dopet i ett annat inlägg, men jag vill bara säga ett stort tack till alla goa som var där och förgyllde dagen! Och alla superfina presenter ska jag lägga upp bilder på sen! . Emma är här och jag ska försöka mig på att klippa henne ikväll... Blir nog bättre om vi skulle dela på en vinare innan? Hehehe.... Hörs senare! Tjingeling!

Fredag.

Publicerad 2011-07-29 12:46:32 i Allmänt,

Idag är det fredag, och dagen innan Alwiras dop.
Deprimerande nog så är mitt största bekymmer just nu vad jag ska ha på mig på dopet! Suck! Varför?
Varför kan man inte bara få välja en shysst kropp som man vill ha ur någon katalog...typ?
Gaaaw...inget passar, inget ser bra ut, inget känns bra!
Ytligt? Ja!
Men skit samma, har man inte engagerat sig mer för att ändra på kroppen så får man väl skylla sig själv! =P
.
I eftermiddag så ska vi hämta nyckeln till prästgården och förhoppningsvis så kan vi ställa iordning alla koppar osv redan ikväll. Det vore riktigt skönt!
.
Ja just det, tack mamma! Tack för Ailicia fick sova hos er inatt och ikväll! Så skönt att få lite egentid med Alwira för första gången sen hon föddes!
Känner i min kropp att jag behöver vila, det tar på krafterna att ha 2 barn och försöka dela på sig typ hela tiden.... Först när man har 2 barn så inser man hur mycket enklare det är när man bara hade 1! Varför är det så? Man sätter lixom ribban alldeles för högt med barn nr1, när nr2 kommer så inser man hur mycket lättare man hade kunnat haft det innan osv.....
Det känns lite så gällande allt, jobbar man 75% så tycker man att det är tungt, men när man sedan börjar jobba 100% så inser man hur enkelt det var att bara jobba 75%.....hahaha den mänskliga faktorn?
.
Nä nu ska dopbarnet få sig ett renande bad!
Tjingeling!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela