MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Söndagsförsäljning...

Publicerad 2012-04-29 21:32:03 i Allmänt,

Jag har tänkt ett tag nu att jag skulle sälja våran Brio Sing vagn. Dels för att Alwira varken sitter eller ligger särskilt bra i den längre och även för att både liggdelen och bilstolen bara står och tar plats. Sagt och gjort vid 10 kastade jag in en annons på blocket -utan bild å knappt någon text mer är vagnmodell osv. 3500kr satte jag som pris (lite dyrt tyckte jag själv). Tänkte bara testa för skojs skull och även lägga upp en bild på den i eftermiddag. Jahaja, 15 (FEMTON!!!) minuter senare ringde en person och ville ha den!
Då blev det lite bråttom att hinna iväg å städa av den (såg ju ut lite som en rullande kontainer...). Men den blev som ny =D
Så vid 12 kom köparen och han fick pruta 200kr, dom var oxå ifrån Berga så lite kommunkompis rabatt kan man ju bjussa på ;-)

Nu slog det dock mig att, fan jag har ku ingen vagn längre....hehe ska leta upp en bra sulky på nätet ikväll.

Resten av dagen bestod i att helrekonda Galanten inför kommande försäljning. HerreGUUD vad vi putsade på den pärlan!

Eftersom vi har varit ute HELA dagen så har det även funnits tid för bus med kidsen.

Riktigt trevligt och gott vare med Tacos hemma hos svärföräldrarna! Alltid kul att åka dit å umgås. <3

Lägger upp bilder från dagen strax...

Väldigt klämt finger!!

Publicerad 2012-04-29 09:31:25 i Allmänt,

Ailicia slog igen mammas bildörr på sitt finger igår!! Mamma fick springa fram och öppna dörren innan hon kom loss!! Jag tror aldrig att Ailicia har haft så ont tidigare! Hon skrek lixom bara rakt ut i typ 20min!!!

Jag och mamma åkte iväg för att låta Jourläkaren titta, men givetvis så missade vi stängningen med 3minuter!!
Så vi åkte hem igen och hon fick Alvedon. Hon ville ändå sova där och när jag pratade med henne på kvällen så kändes fingret bättre. Tur det, men fy vad hemskt det är att se sitt barn ha ont!

Härligt väder!!

Publicerad 2012-04-28 08:32:06 i Allmänt,

Solen skiner, himlen är blå- härligt!
Får se vad denna dag har att erbjuda....
Vi har inte direkt några planer idag. Ailicia ska sova hos mormor inatt. Jag skulle nog behöva plocka och städa hemma, men å andra sidan så är det ju fint väder och skiten här hemma lär ju ligga kvar när solen gått ner ikväll =P
Så vi får se...
Nu ska jag fixa mig lite banangröt till frulle!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela