MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Ska snart,..

Publicerad 2012-01-29 14:36:17 i Allmänt,

...åka till willys och handla innan jag åker vidare till jobbet! Har jobbat fredagskväll, lördagkväll och ska som sagt jobba ikväll me.
När jag lagt ungarna ikväll så måste jag verkligen plugga oxå, ska ju vara i skolan hela dagen imorgon!

Alwira fick vaccinsprutor i fredags och har mått piss sedan dess!jätte hög feber, vill inteäta, stel och öm i benen osv... Så hon lever på Alvedon sen i fredagskväll =(
Hej!
(bjussar på en bild på världens FULASTE företagsleg... Tack Emma, som tog bilden å SA ATT DEN VART FIN!)

Men hallååå!

Publicerad 2012-01-27 08:34:14 i Allmänt,

Hade bestämt tid med fastighetsskötaren som ska komma och titta på kyl och frys och diskmaskinen.... Klockan 8!! Nu är klockan snart 8.40!! Ska vara på BVC om ca 1 timme och han har inte kommit ännu! Gaaah!
Hej!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela