MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Väntan...

Publicerad 2012-07-28 14:15:10 i

Sitter och väntar på mamma pappa och Isabell som kommer om typ 30min =D Wohoo! Som jag har längtat! Faktiskt... Ska bli skönt å ha dom hemma igen. Trots saknaden så har dessa 3veckor gått riktigt fort. Vi har umgåtts mycket med grannarna och Ailicia har varit ute i sol och regn på gården och lekt med alla sina nya vänner... Eftersom jag på dagarna har varit helt solo med 2barn och 1 hund+ städning så har jag faktiskt inte hunnit blogga något knappt. På kvällarna har jag prioriterat andra saker... Därför så har bloggen stått still rätt länge. Får se hur det blir resten av sommarn. Sen börjar jag ju jobba igen om 3veckor (Wohoo!). Nu kommer Mathias, som varit å handlat, så nu ska jag fixa lite välförtjänt (har städat upp hos mamma som en tok...) KAFFE. Ailicia va med honom och handla och Alwira ligger och sover i sängen =P Hej svejs! (bilder från yoghurtmellis igår)

Bloggfri helg...

Publicerad 2012-07-16 08:44:11 i

Har inte blivit av bara. Har haft fullt upp att umgås med mina barn + att vi har varit i mina föräldrars hus hela helgen med taskigt internet osv. Det har varit en helt ok helg i alla fall. Lördagskvällen hade jag och Ailicia nagelvård och hon uppskattade den grejen. Filade, buffade och petade upp hennes nagelband. Lite handmassage och sen hade hon önskemål om att få fransk manikyr- som stora tjejer har ;-) Det sköna med att vara i huset är att det finns ingen trappa inne att oroa sig för och barnen håller sig sysselsatta lite längre när det är andra leksaker än hemma.... Trist va bara lite saker som vi upptäckte "hade hänt hemma" när vi va borta... men det går jag inte in på här :( Vädret idag ser ut att bli bra! Inte för att det är någon garanti ATT vädret håller sig bra hela dagen....

Fredag. Den. 13de.

Publicerad 2012-07-13 07:27:17 i

Igår så år vi middag hos svärföräldrarna -ärtsoppa och pannkakor bjöds det på. Det var trevligt och barnen lekte i lekparken rätt länge både innan och efter middagen. Jag fick 3 kassar med kläder igår av grannens äldsta dotter (hon hade bestämt sig för att rensa ut massa kläder för att få plats med nytt) vilket jag tacksamt tog emot. Gratis är gott! Hehe... Mycket som var lite för stort, men endå en hel del som passade. Bland annat en jeansklänning med fickor (bilden...). Faktiskt så fanns det flera sommar klänningar som jag kunde ha :) Om det någongång skulle behaga bli sommar på riktigt?!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela