MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Ok

Publicerad 2013-01-30 10:01:10 i

Det kändes helt ok att lämna Alwira i morse. Nattens sömn fixade hennes förkylning, äntligen. Hon va inte alls lika snorig och hostade ingenting alls imorse :)

Själv känner jag mig oxå lite bättre, tror jag (vill inte känna efter så noga)....
:D

Undrar om det räcket med att tänka på träning? Har värsta träningsvärken i magen utan att ha gjort någonting?!

Nattar Alwira...

Publicerad 2013-01-29 18:37:47 i

Håller i skrivande stund på att nattar Alwira som är jätte trött. Imorgon är det tillbaka till dagis som gäller. Slut på denna långhelg....
Alwira är fortfarande snorig och lite hostig, men det är ju dom flesta. Hon har ingen feber och är pigg förövrigt. Skulle det verka som att hon ej orkar vara på dagis så får dom väl ringa. Har fasen inte råd att vara hemma om dom inte är sjuk-sjuka! Tyvärr. Hade det inte handlat om pengar så hade jag absolut haft henne hemma hela veckan.

To be continued...

Trist

Publicerad 2013-01-29 14:38:30 i

Denna studiedag blev långt ifrån vad jag hade tänkt, tyvärr. Har sett fram emot egentid med Ailicia samt att hinna städa och plocka mellan pysslerna ;-)
Det sket sig totalt. Alwira fick va hemma och kurera en dag till, jag börjar känna mig oroväckande förkyld med halsont och snor. Känner mig även rätt trött och vet inte om det beror på en eventuell förkylning eller om det har med järnet att göra.... Återstår att se :)
Jaja det kommer väl fler studiedagar i år....

Idag fick jag tillgång till kostråden för kommande månaden. Känns helt ok och ikväll blir det handling! Jobbigaste med maten är att planera mat/mellis var tredje timme.... Men som sagt planera är det som gäller!

Nu ska jag försöka att göra lite nytta här hemma!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela