MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Köp och sälj

Publicerad 2014-07-29 20:14:51 i

Idag känns det som att dagen har gått ut på att invänta köpare och säljare hit och dit :-)
Började med att åka till en tjej och leverera en jätte fin "My first year" tavla. Hon blev jätte nöjd och va så glad att levererade den till henne (hon hade ingen bil nämligen), fick någon krona extra som tack för hjälpen. Tack o tack! Jag sa förvisso att det inte behövdes, men hon insisterade.

Sen satt vi bilen och inväntande en sen säljare som hade missat sin tänkta färja från ljusterö. Shit happens. Men när hon väl kom så vart barnen jätte glada för då köpte vi ett Nintendo Wii med 5 spel (bl.a. Pony friends, Disney princess, ett med en massa Disneyfigurer och en tillhörande spelplatta? Super Mariokart med en ratt. Och plans.). 650kr fick vi pynta, har inte direkt kollat runt men det kändes billigt.

Sen donken (idag igen). Hem, fika med bästa grannen, fixa mat. Ut och möta en annan köpare som ville köpa en fin ljuslykta av mig. Har ju en del demoprodukter från när jag sålde Perfect Home....
Pjuhh....sen trotsiga ungar och 32graders värme på det. Har tvättat och hängt en maskin, fyllt poolen åt barnen och druckit massor med kaffe!!! 
Känner mig lite mör. I hjärnan. =D

Straxt ska Alwira i duschen (lär protesteras!) och sen i säng. Ska lägga ut några andra ljuslyktor ikväll med. Lägger allt på Facebooks köp och sälj vilket är perfekt för det kostar inget ;-)
Tjing!

Alwira i bilen :)

Present från farmor....

Publicerad 2014-07-28 19:13:54 i

För någon månad sen så fick Ailicia en present av sin farmor. Hon har använt den några gånger och idag plockade vi fram den igen. Det är en Pop chef- typ en stans till frukter och bröd osv 
Idag fick det bli fruktspett med vattenmelon, kiwi och äpple.
Väldigt simpelt, man stansar i frukten och sen ploppar man bara ut  den....
Alwira tyckte att ploppljudet var roligast =D

Den får 4 plopp av 5möjliga i betyg av Ailicia!


Nytto göromål och vardagslyx....

Publicerad 2014-07-28 15:20:28 i

Som jag skrev tidigare så behövde vi plöja igenom centrum idag. Vi började dock med något som för mig känns som riktig vardagslyx. 2 papperspåsar med sängkläder och handdukar och åkte till tvätteriet. 10kg blev ca 600kr och ska hämtas igen nästa måndag. Detta va både skitigt och lite rent, men vi har så lite plats i linneskåpet och jag VÄGRAR/hinner inte stryka allt. På kemtvätten blir det både tvättat och manglat och då tar det typ bara hälften av platsen i skåpen. Sen så har vi ju ingen torktumlare och det tar sån plats att hänga skiten plus att det är tungt med sängkläderna! Så lite pö om pö får jag ta det, men det vore skönt att kunna lämna in det månadsvis så småningom. Vi får se.

Anyway.... Efter tvätten så åkte vi vidare till McDonalds för lite lunch och lek.
Winx leksaken i happy mealet var uppskattad =D

Sedan bar det av till centrum för att hämta ut boken på bibblan. Vi hittade även ett par jätte söta pax skor till Alwira på 50% rea, och även en ny skolväska till Ailicia:


Alwiras glass skor :)

Efter centrum åkte vi till donkens drive in och köpte varsin glass och åkte vidare till Willys. Först in på jysk och hittade 2st dynor för 25kr st till fram sidan. Dom ser ut såhär :)

Ja sen blev det veckohandling på Willys. Inte så spännande direkt.
Köpte varsin tidning till oss som vi plöjt igenom nu. En kopp kaffe och en ny tidning kändes helt ok efter denna, numera åter kvalmiga  dag....

Nu ska jag sätta mig med vecko matsedeln...
Hejs svejs!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela