MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Torsdag

Publicerad 2014-03-27 21:41:47 i

Sitter och tittar på fuskbyggarna på 5an. Alltså fy! Jag kommer aldrig ALDRIG våga anlita någon med 100000kr som insats?! 50% risk att man faktiskt blir av med allt och sedan behöver betala det dubbla för att återställa allt. Skit läskigt.


Lillfisen har blivit värsta linslusen hehe sötnos!

Guld

Publicerad 2014-03-25 21:19:58 i

Guldvärt! 
Fick precis möbler till Ailicia och Alwiras "nya" lekrum, typ precis vad vi behövde!! :-D
Skrivbord, bokhylla, hurts och en vägghylla i IKEAS Robin serie...
Allt i jätte bra skick och vi är helnöjda! Så tacksamt!
Det är Emmas syster som "blivit av med" sina möbler ;-)


Ja det står i våran hall nu :-)
Lägger upp en bild när det står i rummet :-)

Jag har varit hemma med Alwira igår och idag och jag har faktiskt varit väldigt effektiv. 
Bland annat så har jag målat våra hyllor i badrummet från fula furu till vitt. Detta är ju typ provisorisk lösning om det blir ombildat för då gör vi större förändring förhoppningsvis :-)

Resultatet i alla fall.

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch!
Tjong!

Tanken var

Publicerad 2014-03-23 09:12:20 i

Att vi skulle åka till trädgårdsmässan idag. Men en kombination av att det kostar 300kr i inträde och att det behöver städas gör att vi skiter i det.....tror jag ;-)
Det hade ju såklart varit kul att få lite inspiration till vad vi ska göra med baksidan, speciellt om det nu skulle bli ombildat. Men å andra sidan så finns det ju mängder av bilder på nätet.... Mycket billigare :-D

Inträde 300kr + fika och säkert någon onödig pryl, säger mig att det skulle bli minst 1000kr i slutänden. Det har jag ingen lust med.

Hittade just ingen jätte bra bild, men några exempel kommer här:Tog som ni ser bara printscreen, men vilken tycker ni va trevligast av dessa?

Nu ropar tvättmaskinen att den är klar :-)

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela