MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Söndag idag.

Publicerad 2011-07-31 11:41:12 i Allmänt,

Igår kväll så var Emma och Isabell här, vilket var mycket trevligt! En riktigt skön kväll med mycket skratt, ostbågar (bågar Emma - inte krokar!), popcorn och cola - myyys!
Jag klippte Emma igår, vilket vart jätte bra - tyckte vi igår i alla fall, vi får väl se om hon är lika nöjd idag =P
I väntan på att filmnedladdningen skulle bli klar så fastnade vi framför "Giorgia rule" på 5:an, med Lohan i huvudrollen. Den va lite söt faktiskt. Over all så är jag galet nöjd med gårdagen!
Efter dopet igår så hade jag dessutom fått ett jätte gulligt meddelande på fejjan utav en av dom som var på dopet, personen tackade för ett fint dop. Det värmde lite extra, känns bra att höra lixom när man har varit igång en hel dag. Så tack "K" =)
Nu så ska jag inta x-antal kaffekoppar så jag piggnar till lite, sen så ska jag gå igenom alla fina doppresenter som jag inte riktigt orkade känna och klämma på igår =P
Sedan blir nog en liten omgång här hemma med dammsugaren...
För övrigt så tror jag att, trots att jag trycker enter 2ggr för att byta stycke på texten, så blir det inte alltid nytt stycke beror på min lilla dator. För när jag bloggar ifrån pappas stora dator så blir det radbyte då....
(Alla ni som tog kort på Alwiras dop; det vore jätte snällt om ni mailade bilder till mig så fort ni kan, så jag kan lägga upp några här och göra ett litet kollage =)  -> madeleneasp@hotmail.se )
To be continued....

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela