MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Klimaxxxx

Publicerad 2012-06-30 23:38:08 i


Efter en rätt tung morgon, på grund av sömnbrist och stress över hemmets röra, så tog Mathias ungarna och var borta i x-antal timmar!! Gissa om jag plockade och städade som en galning! Så skönt alltså! För tro det eller ej men jag ÄLSKAR ATT STÄDA! På riktigt så gör jag det, när man får göra det själv! Tyvärr så är man ju inte bortskämd med att få städa utan att konstant bli avbruten av att jaga barn, hund osv. 
Så att pumpa Cinderella man på högsta volym och röja upp var riktigt skönt. Fint blev det och sen kom Mathias och barnen hem och fixade hemmagjord pizza. Ailicia har varit ute och lekt och badat i grannens pool med flera barn från gården och somnade ovaggat kan jag lova. 
 
Jag hann till och med få lite sol på näsan på eftermiddagen. Sen har vi fikat med den kvarvarande tårtan från grannens fest igår, Det var trevligt och Ailicia leker jätte bra med deras barnbarn som är 8år.
Nu sitter jag och Mathias och kollar på Act of valor.
 
 
Här får ni en bild så ni inte glömmer hur jag ser ut nu när SKIT appen fortfarande ej funkar ;-)
See U tomorrow!
 

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela