MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Lördag

Publicerad 2013-07-20 09:14:03 i

Sitter i soffan och känner mig rätt nöjd med allt som jag hann med här hemma igår. Röjde på toan på nedervåningen och blev förvånad över hur mycket rentvätt det hade samlats där på något märkligt sätt ;-)
Skönt ändå när man har tagit tag i något som har hängt över en ett tag.

Har haft mer energi än på väldigt länge sista dagarna! Kan nog bero på att jag har ätit så mycket varje dag! Inser först nu att jag måste ha legat på ett stort näringsUNDERskott länge! Typ sen jag genomgick min GBP för 5år sen?!

Imorgon ska jag unna mig något. Enl detta program så har man 350kcal/v som är helt fria att lägga på vad man vill under 1dag.
Har valt att "unna mig dagen" ska vara söndagar. Vilket är en bra grej faktiskt, för helt ärligt unnar man sig godis eller whatever på fredagen så blir det lätt att man fortsätter unna sig lite hela helgen?! Och många bäckar små vet ni ;-)

Nu är jag klar med hela dagens matplanering och ska sitta med tjejerna och kolla på sommarlov innan dagens sysslor ska påbörjas =D

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela