MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Köp och sälj

Publicerad 2014-07-29 20:14:51 i

Idag känns det som att dagen har gått ut på att invänta köpare och säljare hit och dit :-)
Började med att åka till en tjej och leverera en jätte fin "My first year" tavla. Hon blev jätte nöjd och va så glad att levererade den till henne (hon hade ingen bil nämligen), fick någon krona extra som tack för hjälpen. Tack o tack! Jag sa förvisso att det inte behövdes, men hon insisterade.

Sen satt vi bilen och inväntande en sen säljare som hade missat sin tänkta färja från ljusterö. Shit happens. Men när hon väl kom så vart barnen jätte glada för då köpte vi ett Nintendo Wii med 5 spel (bl.a. Pony friends, Disney princess, ett med en massa Disneyfigurer och en tillhörande spelplatta? Super Mariokart med en ratt. Och plans.). 650kr fick vi pynta, har inte direkt kollat runt men det kändes billigt.

Sen donken (idag igen). Hem, fika med bästa grannen, fixa mat. Ut och möta en annan köpare som ville köpa en fin ljuslykta av mig. Har ju en del demoprodukter från när jag sålde Perfect Home....
Pjuhh....sen trotsiga ungar och 32graders värme på det. Har tvättat och hängt en maskin, fyllt poolen åt barnen och druckit massor med kaffe!!! 
Känner mig lite mör. I hjärnan. =D

Straxt ska Alwira i duschen (lär protesteras!) och sen i säng. Ska lägga ut några andra ljuslyktor ikväll med. Lägger allt på Facebooks köp och sälj vilket är perfekt för det kostar inget ;-)
Tjing!

Alwira i bilen :)

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela