MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Självmordstankar 1timme/månad

Publicerad 2014-07-26 11:40:28 i

Hahaha fy fasen vad tråkigt det är att betala räkningar! Lönen kommer-wihoo!!! Räkningarna tar 99% av allt! Typ. Inte riktigt, men inte fasen är det kul att massor med pengar bara flyger iväg på "skit". Mest störande är alla fasta kostnader som man inte kan påverka, typ som vårat internet- 468kr/månad!!!! Och eftersom det är dom som "gäller" i dessa hus så kan man inte ens påverka det!! Bredbandsbolaget. Bläbandsbolaget.
Knappast så att man vill säga upp det och inte ha något internet -känns som att det vore att gå tillbaka 25år i tiden.... Samma med tv och telefon- ett måste?!
Försäkringar som man betalar men typ ALDRIG kommer utnyttja, dels för att man ej vet vad man har rätt till och dels för att man typ aldrig råkar ut för saker som försäkringen täcker! Men man vågar ju ändå inte säga upp skiten! 
Bilen....kan ju lixom inte vara utan, den kostar ju inte multum, men ändå. Många bäckar små....

Jaja alla har samma bekymmer.
Störande att man ej kan vinna pengar om man inte spelar ;-)


Anyway. Varmt idag med. Får se vad dagen har att erbjuda.

Middagen på dommarudden igår var god och med trevligt sällskap. Ailicias kompis med föräldrar =D

Tjing! 

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2014-07-26 14:06:35

Jag har lyckats smita från många många kostnader nu med flytten ;) inga lån ingen hyra inget internet! (Väldigt skönt när man vant sig) ingen tv (inte haft på många år dock så de känns inge konstigt) telefonerna har vi varsin. Men ingen mottagning nu innan vi bytt operatör. Vi har försäkringen på gården och bilen och elen som fasta konstanser känns helt underbart! ;) blev en chock när man inser vad lite vi betalade i utgifter denna månad efter flytten! :)

Svar: Måste vara en riktig befrielse! :)
Har ni köpt gården eller ärvt eller?
Om ni köpt-vad kostade den? Visst ligger det en bra bit bort?

Jätte kul att ni trivs där! Nu kommer bebis snart oxå va?
Madelene Asp

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela