MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Inrednings åsikt mottages tacksamt....

Publicerad 2016-07-06 08:06:05 i

Sitter och kikar på köksfläktar 😝
Vi ska köpa ny kyl och frys, vita. Har givetvis funderat på rostfria varianter men dels så tror jag att det blir för mycket olika material/element i köket medtanke på teglet, trä och dom gråa dörrfodrerna. Sen skulle det vara ett helvete att hålla rent och fritt från kladdiga barn fingrar och händer.
Åter då till köksfläkten, jag tror att jag helst skulle vilja ha en stor platsbyggd, köksfläkt som sträcker sig över hela spisväggen. Men, alltså det blir F Ö R dyrt i dagsläget.
Har sett ut 2st som jag gillar.

Dels denna. Gillar den, men funderar på om den kommer se fjuttig ut? Alltså den är bara 60cm bred.... I och med att den kommer sitta mellan spisarna så, ja jag tror att storleken kommer få den att se ut som en leksaksfläkt 😂😱

Den andra fläkten gillar jag bättre, den känns mer estetiskt tilltalande och jag upplever att den kommer smälta in bättre?
Ser ut såhär

Vad tror ni?
Är ju svårt när man inte kan "prova"....

Upptill där röret sticker ut så ska vi ju bygga en "låda" och ha spotlights som lyser neråt....
Hit me med era åsikter och tankar!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela