MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Rött + vitt = klart! :)

Publicerad 2017-09-16 07:07:11 i

Skriv inläggstext 

Bilden gör sig inte helt rättvist, skillnaden ser större ut irl! På högra bilden har vi alltså målat det röda med slamfärg (faluröd of course ☺️) och målat karmarna och dörrren till groventren vit. Däremot så måste fönstrerna plockas ner och slipas, målas om och kittas om. Så vi blir inte sysslolösa så att säga.


Vi håller på att lägga om en del av taket och byta från tegel till plåt. Ska bil så skönt å få klart! Först när det är klart kommer vi att kunna renovera övervåningen (läcker in vatten just nu).
Då lär det komma bilder på projektet!

Jag måste sätta mig och skriva på min enskilda analysrapport inför kommande vecka.

På återseende 

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela