MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Och nattens citat går till...... *trummvirrvel*

Publicerad 2010-01-04 21:18:18 i Allmänt,

...... AILICIA!
Ailicia kommer inrusande och kastar sig upp i min säng inatt vid 02.00. Hon hann dock slå på lampknappen när hon passerade dörröppningen. Det ska tilläggas att hon är mörkrädd och som sagt hade väldigt bråttom från sin säng över till våran säng... Hur som helst så låg jag ju och sov, vaknade av att hon kastade sig upp i sängen och dök in under täcket. Efter några sekunder så insåg jag att taklampan var tänd. IRRITERANDE! Jag kan omöjligt somna om med tänd lampa! Knuffar på Ailicia som redan somnat om.....

- Ailicia, du får faktiskt gå och släcka lampan.

- Näe! Den ska vara tänd.

- Ehh, näe, den ska vara släkt Ailicia annars kan inte mamma sova! Du tände den när du kom in så då får du gå och släcka.

- Näe, jag vill inte.

- Snälla? Mamma kan verkligen inte somna om lampan är tänd.


Ailicia börjar le väldigt nöjt, sen säger hon bara;

- Men det kan jag. =)
*Mathias fick släcka lampan BTW*


Var på systemet i täby C idag, skulle införskaffa några Hjortronglöggflaskor, så jag kan dränka mig i mammas nyårsvälkomstdrink i sommar, den va gjord på hjortronsglögg. Sååå god och läskande *slurk*. Men dom var slut!!
Måste till Å-berga centrum imorrn och köpa minst 3 flaskor!Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela