MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Bytt utseende och opublicerade inlägg

Publicerad 2016-06-16 22:44:42 i

Bytte tema på bloggen idag. Är ju inte lika duktig som Jenny (identitetmamma.blogg.se) som gjorde min förra header så därför så får det nu bli headerlös blogg 😂
Jag har ca 1miljon inlägg i min utkast mapp just nu, bland annat "bröllops berättelsen", av någon anledning så har jag börjat skriva en hel del men lixom inte lyckats hela vägen-dom blev aldrig klara.
Mitt i skrivandet så har jag kommit på något annat viktigare /roligare / annat som tagit min uppmärksamhet och inlägget fått joina dom andra ofärdiga i utkastmappen.

Har faktiskt tänkt att titta in och skriva några rader var dag nu. Händer ju så mycket i och med flytten å allt.Ailicias sista avslutning på Fredsborgsskolan va i tisdags. Det kändes både befriande och vemodigt.
Min stora duktiga tjej ❤️Alwira gick sista dagen igår.


💞🤗

Larka växer och frodas...


Shit tror att jag avslutar nu så detta inte hamnar bland utkasten 😬
På Återseende!
PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela