MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Happy new year!

Publicerad 2009-12-31 09:20:16 i Allmänt,

Nyårsafton! Ailicia bestämde sig för att vi skulle gå upp klockan 8 idag....helt ok, hellre än kl 5.30!! =)
 Vi har ätit frukost nu och Ailicia sitter och är jätte söt framför Bolibompa! Snart ska vi hoppa in i duschen och bli rena och fina.
Känner mig en aning seg idag,dels så e jag dunder förkyld, och sen så satt vi uppe till 1.30 inatt och tittade på Paranormal Activitis, den va bra, men slutet var dåligt tycker jag!
Nu ska jag leta efter en tavla till köket, på nätet.
gallerioutlet.se har nice tavlor! På återseende!
Gott nytt år, by the way!

2009-12-30

Publicerad 2009-12-30 14:51:46 i Allmänt,

Dagen före nyårsafton! Vem vill ha oss på nyår? hehe....någon? MAMMA? PAPPA? Någon? Jaja, whatever, det blir nog hos mamma och pappa endå, vare sig dom vill eller inte... det är det som är tjusningen med att ha en mamma och en pappa =) Igår kväll såg vi på "My sisters keeper", den var jätte bra! Jag grät! Alltså, jag klarar inte av så sorgliga filmer, på riktigt, jag mår bara riktigt dåligt! Blir ledsen och får dåligt samvete över att jag själv har det så bra + att jag får jordens ÅNGEST över att något hemskt kan hända så lätt. Tanken på att Ailicia eller någon annan i min närhet blir så sjuk (och får lida under flera år) ger mig sån otrolig ångest. Så igår kväll, kunde jag inte sluta gråta.... verkligen, kunde inte sluta! Jag kan ju knappast påstå att jag känner mig glad över att ha sett den filmen, men den var bra, riktigt bra! Idag var jag förbi jobbet för att lägga in mina tider i datorn (datorn låg nere när jag gick på semester), men då var schemapärmen helt BORTA, fanns ej någonstans, så det sög ju!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela