MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Fredag morgon.

Publicerad 2011-09-30 07:12:43 i Allmänt,

Alwira är snorig och täppt nu igen... Men glad ändå!
Jag har träningsvärk som attans idag, var på Easylinepass igår morse. Det börjar verkligen att bli "skönt" att träna nu, börjar bli en vana nu lixom! Det är bra. Men jag undrar om jag ska behöva lägga om kosten också för att få något resultat?
Tycket ju i och för i sig att jag äter rätt bra redan, men men...

Snorlisa här har tröttnat på att sitta i sin stol....
Tjing!

Lejonkungen...

Publicerad 2011-09-28 20:29:31 i Allmänt,

Ligger just nu och lyssnar på en mycket inlevelsefull Lejonkungenhistoria à la Ailicia! Snacka om fantasi! "Läser" typ 10minuter per sida.....

Från det ena till det andra, jag fattar inte varför, men när jag har lagt Alwira på kvällen så sover hon i typ 45min och sedan vaknar hon - varje kväll!! Störande som attans! Det känns ( och är ju faktiskt) som att hela min kväll - varje kväll, går till att lägga barn!
Gah!

Nu blev jag upptäckt, Ailicia såg precis telefonen som jag skriver från.... Got to go!

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela