MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Lack!

Publicerad 2013-09-17 20:29:29 i

Blev fasen aslack idag på jobbet! Gahh! Är inte så puckad att jag skulle skriva upp det här, MEN imorgon så ska jag visa jobbet hur jag tänker i frågan! Urs vad störd jag blev på skiten!

Jaha skit samma, sluta röka dag-2 har gått utmärkt. Inte en cigg so far... Har en liten nikotininhalator som jag tar till när suget blir stort. Den frigör mindre nikotin än en cigg och framförallt så slipper man dom typ 3500 andra giftiga kemikalierna som finns i ciggen. Bra bra *klappar mig själv på axeln*

Nu snabb dusch- sen blir det Svenska Hollywood fruar =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela