MadeleneAiliciaAlwiraMathias

Att ha två valpar hemma....

Publicerad 2016-04-04 13:51:59 iDessa två är helt olika på alla sätt, båda är helt underbara med 1likhet-båda är bebisar. 💞
Men alltså....jag kommer nog aldrig att ha två valpar samtidigt igen 🙈
Det är väldigt påfrestande och tidskrävande och ett konstant passande från morgon till kväll.
Går på typ 3promenader om dagen med båda samtidigt-en riktig utmaning varje gång med två envisa rackare som inte är koppelvana.
Och minst 1promenad själv per valp/dag.
All typ av koppelträning sker på den individuella promenaden 😂
Allt funkar bättre och bättre för varje dag men som sagt vissa tider på dagen funkar bättre än andra.
Det skall tilläggas att dom har väldigt kul ihop och som tvillingföräldrar brukar säga "man känner dubbelkärlek". När dom ligger tillsammans och sover så är dom såå söta ☺️
Väntar med spänning på "tonårstidens" utmaningar 😬Prinsessan (överst) är 4månader gammal och FM Larka är knappt 11veckor gammal. Båda är väldigt kärleksfulla, energiska och utåtriktade.
Prinsessan tänker mest själv och hittar på tokigheter medans Larka är envisare men ändå mer läraktig.

Jahoop....nu dags för jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madelene Månsson Asp

Hej! Vad kul att just du har hittat hit, kanske känner vi varandra, eller så gör vi det inte! Jag är en tjej, 29år, bor från och med juli-16 med min man Mathias, våra barn och djur på en mindre gård i Bollnäs, Gävleborgs län! Jag och Mathias har tillsammans 2st speciella och alldeles fantastiska döttrar. Ailicia som är 10år och Alwira som är 5år. Jag studerar sedan hösten-15 på Studie- och yrkesvägledareprogrammet , distans via Stockholms Universitet. Trivs bra och beräknas vara färdig till sommaren-18.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela